Woonsituatie

Voor iedere situatie een hypotheek op maat.

A-Krediet

Woonsituatie

Hypotheken zijn in verschillende soorten en maten. Op basis van jouw/jullie persoonlijke situatie en voorkeuren maak je een keuze voor een hypotheekvorm. Onderstaand vindt je een overzicht van de meest voorkomende hypotheken.

Eerste huis kopen

Op zoek naar je eigen plek die helemaal van jezelf is en waar je heerlijk kunt wonen. Je eerste huis kopen is een superleuke mijlpaal! Het is óók een grote investering, vaak een onbekend proces om te doorlopen, en daarnaast kan het in de huidige markt een hoop tijd en energie kosten om je droomhuis te vinden. Maar laat je niet ontmoedigen. Met de juiste voorbereiding en advies heb je in no time de sleutels tot die mooie toekomst in handen!

Eerste huis kopen

Verhuizen

Misschien zijn je kinderen net het huis uit, of droom je al jaren van een grotere tuin: je bent toe aan een nieuwe koopwoning! Met die verhuiswens in je achterhoofd moeten er dus twee dingen gebeuren: je wilt je eigen huis verkopen, én je nieuwe droomhuis aanschaffen. Wil je zeker weten dat je hierbij geen belangrijke stappen overslaat? In alle rust dit proces doorlopen? Overweeg een onafhankelijk adviseur zoals A-Krediet.

Verhuizen

Mogelijkheden

Benieuwd wat is er mogelijk met je hypotheek? Meer dan je denkt! Het kan een flinke klus zijn om alle regels en opties rondom hypotheken zelf uit te zoeken. Daarom vinden we het bij A-Krediet, als onafhankelijke adviseur, juist belangrijk om hypotheken makkelijker te maken. We helpen je graag bij het maken van de juiste keuzes en zoeken precies voor jou uit wat het beste bij jouw situatie past. En zo voordelig mogelijk natuurlijk! Denk bijvoorbeeld aan het oversluiten van je hypotheek, het zetten van de juiste stappen aan het einde van de rentevaste periode, en het verhogen van je hypotheek voor een verbouwing of de verduurzaming van je woning.

Mogelijkheden

Verbouwen

Misschien droom je al tijden van een grotere keuken maar heb je zelf hiervoor niet het spaargeld beschikbaar. Of is er een gezinsuitbreiding op komst, waardoor je nu écht een dakkapel op zolder wilt hebben. Wellicht voelt jullie woning al een tijdje aan de kleine kant, en is het nu tijd om de benedenverdieping aan de achterkant een stuk uit te bouwen. Wil je binnenkort je huis gaan verbouwen en vraag je je af of je dit kunt financieren met je hypotheek? Daar kunnen we je zeker meer over vertellen!

Verbouwen

Verduurzamen

Het dak, muren, leidingen of de vloer isoleren. Dubbel glas plaatsen. Een warmtepomp inzetten. Zonnepanelen laten installeren. Dit is een greep uit de voorbeelden van energiebesparende, verduurzamende maatregelen die je kunt toepassen in jouw woning. Het verduurzamen van je woning heeft allerlei voordelen voor je woongemak én portemonnee. Bovendien stimuleert de overheid het verduurzamen van woningen vanwege de positieve impact op het milieu, en dus mag je dit extra voordelig financieren.

Verduurzamen

Huren of kopen?

Ben je op zoek naar een nieuwe woning? En weet je niet goed of je wilt kopen of huren? Onze woningmarktexperts denken graag met je mee, en zetten hieronder de voordelen en nadelen voor je op een rij! Lees ze rustig door en overweeg wat voor jou de komende jaren het meest belangrijk is. Flexibiliteit? Kosten? Weinig onderhoud?

Huren op kopen?

Expats

Woon en werk je pas kort in Nederland? Of woon je nu in het buitenland en ben je van plan om binnenkort in Nederland te gaan wonen en werken? Dan kan het soms ingewikkeld lijken om een hypotheek voor een huis te krijgen – maar daar helpen we je graag bij! Vaak hoef je slechts enkele stappen te volgen om tóch die betrouwbare, veilige hypotheek te krijgen. Neem vrijblijvend contact op met onze hypotheekspecialisten, zij weten alles over de mogelijkheden voor expats en wat er past bij jouw situatie.

Expats